Home / archiefcentraal / viertal verlengt contract bij sercodak dalfsen

viertal verlengt contract bij sercodak dalfsen

Landskampioen Sercodak Dalfsen heeft het contract met een viertal speelsters voor een jaar verlengd. Angela Steenbakkers, Alineke Ros, Fenne Rijks en Roos van Leeuwen zullen ook komend seizoen voor de regerend Landskampioen gaan uitkomen. Het sterk verjongde team van trainer Peter Portengen won in september de Supercup en heeft in de competitie ongeslagen de play-offs bereikt. Donderdag start Sercodak Dalfsen de play-offs met een uitwedstrijd tegen Quintus.

“We zijn erg tevreden over de ontwikkelingen van het huidige team. We hopen de komende weken de samenstelling van de selectie voor komend seizoen verder vast te kunnen stellen. We zijn blij dat we ook met dit viertal de samenwerking hebben kunnen verlengen”, licht manager Rene Cloo toe. Eerder verlengde Tess van Buren, Kristy Zimmerman en Nienke de Wild al hun contract.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.