viertal verlengt contract bij sercodak dalfsen

Landskampioen Sercodak Dalfsen heeft het contract met een viertal speelsters voor een jaar verlengd. Angela Steenbakkers, Alineke Ros, Fenne Rijks en Roos van Leeuwen zullen ook komend seizoen voor de regerend Landskampioen gaan uitkomen. Het sterk verjongde team van trainer Peter Portengen won in september de Supercup en heeft in de competitie ongeslagen de play-offs bereikt. Donderdag start Sercodak Dalfsen de play-offs met een uitwedstrijd tegen Quintus.

“We zijn erg tevreden over de ontwikkelingen van het huidige team. We hopen de komende weken de samenstelling van de selectie voor komend seizoen verder vast te kunnen stellen. We zijn blij dat we ook met dit viertal de samenwerking hebben kunnen verlengen”, licht manager Rene Cloo toe. Eerder verlengde Tess van Buren, Kristy Zimmerman en Nienke de Wild al hun contract.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.