verkiezing prinsprinses carnaval de polhaar

Katholieke Basisschool de Polhaar in Dalfsen viert dinsdag 17 februari het jaarlijkse carnavalsfeest. De school wordt dan omgedoopt tot Polharski. Schooldirectrice Ria van Hulzen zal de sleutel overgeven aan de nieuwe prins of prinses carnaval.

Was het andere jaren al bekend wie de nieuwe prins of prinses is, dit jaar wordt tijdens de gekke-haren-dag – de maandag voorafgaand aan carnaval – een verkiezing gehouden. Hierbij zullen drie kinderen van de school zich als kandidaat prins of prinses voorstellen. De kinderen van de Polhaar mogen na de presentatie hun stem uitbrengen. De uitslag hiervan wordt op de carnavalsmiddag bekendgemaakt, waarna de nieuwe prins of prinses voorgaat in het feestgedruis.

De nieuwe prins of prinses en zijn/haar adjudanten worden bijgestaan door de Raad van Elf. Die bestaat dit jaar uit: (bovense rij vlnr) Rosalie Mulder, Fleur Reuvekamp, Iris Hilgenkamp (middelste rij vlnr) Maud Veldhuis, Mark Ekkelenkamp, Lucas Velsink, Nikki Bongarts, Bouke Sikkema, (onderste rij vlnr) Lima Olierook, Nick Lindeboom en Jurian Hollak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.