Home / archiefcentraal / vechttrofee voor ranger nico arkes

vechttrofee voor ranger nico arkes

Vechtdalranger Nico Arkes heeft donderdagavond bij melkveebedrijf Zandman in Beerze de Vechttrofee ontvangen. De Vechttrofee, bestaande uit de Vechtdal Anjer, wordt elk jaar uitgereikt aan de persoon of organisatie die zich buitengewoon verdienstelijk heeft ingezet om het Vechtdal te promoten. Arkes liet Wilma Ellenbroek en Erna Ekkelkamp achter zich.

Nico Arkes, ook wel bekend als de @Vechtdalranger op Twitter, is dé boswachter van het Vechtdal. Hij voelt zich voor altijd verbonden met het schitterende landschap van het Vechtdal. Net als de das, die hier in het Vechtdal leeft, begeeft hij zich graag in de bosranden en op overgangen van hoog naar laag of van nat en droog. Als kleine jongen droomde hij er al van om hier boswachter te zijn en zwierf hij al urenlang door het glooiende landschap. Zowel in zijn werk als privé is hij er steeds mee bezig het Vechtdal te verrijken.

De Vechttrofee is dit jaar voor de zesde keer uitgereikt. Elk jaar wordt Vechtdal Marketing overspoeld met aanmeldingen voor mogelijke kandidaten. Allemaal hebben ze op hun eigen manier liefde voor de regio. Ze zijn trots op het gebied en dragen dat maar wat graag uit. Vechtdal Marketing is erg blij met zoveel goede ambassadeurs in het gebied. “Het zijn deze ambassadeurs die de positionering Vechtdal Overijssel. Alle Tijd lading geven en zorgen dat het veel meer is dan een loze kreet”, aldus Tamara Toering, merkleider Vechtdal Marketing.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.