Home / archiefcentraal / thema weekends bij bravo in ommen

thema weekends bij bravo in ommen

Bravo Vouwwagenwereld houdt op zaterdag 21 en zondag 22 februari een themaweekend aan de Haarsweg 87-89 in Ommen. Op zaterdag ben je welkom van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.

“Vrijwel iedereen past tegenwoordig goed op zijn portemonnee. De vouwwagens van nu bieden een interessant alternatief. Het woon- en slaapcomfort heeft zich gunstig ontwikkeld. Het rijden met een vouwwagen ten opzichte van een caravan is ronduit een verademing. Ook de techniek bij het opzetten is nu zodanig dat de klus in afzienbare tijd is geklaard. Het echte kampeergevoel blijft, maar dan nu met de luxe van een goed bed en volop comfort. En het is goedkoper dan een caravan in aanschaf, brandstof en stalling. En de mogelijkheden zijn oneindig.”

Om die reden houdt Bravo Vouwwagenwereld dit jaar een aantal thema-weekends, waarbij telkens één type vakantie wordt belicht. Komend weekend aandacht voor korte vakanties en weekendjes weg. “Er zijn nogal wat vooroordelen over de rompslomp bij kort kamperen. De Vouwwagenclub stuurt enthousiaste leden naar Ommen om uit eigen ervaring alles te vertellen over vouwwagens.”

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.