Home / archiefcentraal / tankstation hartholtcentsscherp geprijsd

tankstation hartholtcentsscherp geprijsd

Geen wachttijden meer dus voor de Vechtbrug.” Afgelopen weekend is tankstation opnieuw in gebruik genomen. Nog tot en met zondag 15 februari loopt er een speciale kortingsactie bij Tankstation Hartholt/Cents.

Tankstation Hartholt/Cents zit al sinds de jaren dertig aan de Stationsweg in Ommen. Cents is begonnen als bediend tankstation en heeft daarna de overstap naar een Self Service Station gemaakt. Ruim tien jaar geleden is besloten om er een onbemand tankstation van te maken. Dat was destijds nog vrij uniek.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.