sv zwolle en usv in evenwicht

Voetbalvereniging SV Zwolle speelde zondag gelijk in de oefenwedstrijd tegen USV uit Nieuwleusen.

Peter Meijerink stuurde onderstaand verslag.

Omdat de KNVB Oost het volledige zondagprogramma afgelaste, speelden SV Zwolle en USV op sportpark Marslanden in Zwolle een nuttige oefenwedstrijd. Zwolle, de nummer twee in de 4e klasse H, had de handen vol aan de koploper in de 5e klasse A. Door met name sterk optreden van beide defensies werd er in de eerste helft door zowel Zwolle als USV weinig doelrijpe kansen gecreëerd. De rust werd dan ook afgesloten met een 0-0 stand. De tweede helft gaf in eerste instantie een zelfde spelbeeld te zien. Het ‘gevecht’ speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Gaandeweg de wedstrijd kwam het team van coach Theo van ‘t Zand steeds gevaarlijker voor het doel van Zwolle. Frank Kuiper kwam in de slotfase een tweetal keren oog in oog met de doelman van Zwolle maar was niet gelukkig in de afronding. De wedstrijd eindigde daarom in 0-0.

Zondag staat voor USV de wedstrijd tegen Zenderen Vooruit op het programma. Het enige team wat de blauwwitten uit Nieuwleusen in de eerste competitieronde een nederlaag toebracht. Op sportpark Het Vollenbroek in Zenderen wordt om 14.00 uur afgetrapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.