Home / archiefcentraal / spontane appeltaartenactie in ommen

spontane appeltaartenactie in ommen

Het begon op Facebook (Gert Geeft Kleur Vechtdal) met een spontane oproep. ‘Een Appeltaart Pas idee.’ “Wij, en velen met ons, in Ommen zijn weer in de prijzen gevallen bij de Nationale Postcode Loterij. Een AppeltaartPas, af te halen bij de Hema. Het lijkt mij nou een geweldig idee om een appeltaart(pas) inleverpunt te maken en deze taarten te schenken aan de Voedselbank Ommen. Dan hebben ook deze mensen in hun pakket eens een heerlijk extraatje”, legt Gert Witte uit.

Daar kwamen hartverwarmende reacties op. Mede ook uit Hardenberg, waar ze deze actie ook willen starten. Ook van een Ommer onderneemster, Brenda van der Vegt van de Leukste Taartenshop in Ommen. “Diegene die hun appeltaartenpasje bij ons inlevert, krijgt 10 procent korting op alle bakmixen.” Daarna kwam de HEMA in Ommen met de reactie: ‘Ook wij willen inleverpunt zijn voor de Appeltaartpasjes’. Inmiddels zijn er al een kleine honderd Appeltaartpasjes ingeleverd.

Je kunt de pasjes nog steeds inleveren bij de HEMA aan de Brugstraat 10 en bij De Leukste Taartenshop aan de Varsenerstraat 12 in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.