slechte start nekt hhc

HHC heeft vanmiddag de thuiswedstrijd tegen ONS Boso Sneek met 1-2 verloren. De eerste tien minuten waren fataal voor de ploeg uit Hardenberg. De al vroeg opgelopen 0-2 achterstand kwamen de oranjehemden niet meer te boven.

HHC Hardenberg – ONS Boso Sneek was op voorhand een duel tussen de nummer acht en twaalf van de Topklasse zaterdag. HHC moest winnen om de aansluiting naar boven te hervinden en voor ONS Boso Sneek was winst noodzakelijk om uit de onderste regionen te komen.

De wedstrijd begon dramatisch voor de thuisploeg. Een vroeg eigen doelpunt van Tiemen van Hezel (‘9) werd een minuut later gevolgd door een benutte penalty van Chris de Wagt waardoor HHC al vroeg tegen een 0-2 achterstand aan moest kijken. De strafschop werd toegekend aan de bezoekers nadat Curty Gonzales werd gevloerd in het strafschopgebied.

Door de vroege 0-2 achterstand was HHC al vroeg veroordeeld tot een kleine inhaalrace om de drie punten in eigen huis te kunnen houden. De aansluitingstreffer volgde nog in de eerste helft voor HHC en deze kwam op een gunstig moment. Vlak voor rust bracht Sargon Gouriye na een goede actie namelijk Hielke Penterman in stelling die vervolgens de 1-2 voor zijn rekening nam.

In de tweede helft kreeg HHC vervolgens genoeg kansen op de gelijkmaker. Gemiste kansen en een flinke dosis pech zorgden er echter voor dat de thuisploeg op één treffer bleef steken. Ook in de vijf minuten blessuretijd vond de thuisploeg niet het net waardoor de nederlaag een feit was.

HHC Hardenberg maakt door de nederlaag een pas op de plaats op de ranglijst en blijft steken op de achtste plek. ONS Boso Sneek is HHC nu tot op drie punten genaderd. Volgende week staat voor HHC een uitwedstrijd op het programma. Het gaat dan op bezoek bij koploper Kozakken Boys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.