Home / archiefcentraal / sercodak dalfsen in europa onderuit

sercodak dalfsen in europa onderuit

In Nederland zijn de handdames van Sercodak Dalfsen oppermachig, maar in Europa moeten ze ook dit seizoen hun meerdere weer erkennen in tegenstanders van over de grens. In de eigen Trefkoele werd met 27 – 29 verloren van de Franse meiden van Fleury Loiret.

De hele wedstrijd kon Dalfsen – gesteund door een Trefkoele vol gezellig lawaai makend publiek – zich meten met de Fransen. Een na tien minuten opgelopen achterstand van drie punten werd omgebogen tot 12-12 en met rust stond het zelfs 15-14 voor de meiden van Sercodak.

Ook na de rust liepen de Franse meiden even weg, maar kwam Dalfsen terug. Het stond kort voor tijd zelfs 26-26. Dalfsen had daarna geen antwoord meer op de Franse eindsprint.

Zaterdag 14 februari is de return in Frankrijk voor deze achtste finale. Maar – ook al kwam Dalfsen zaterdag goed mee- het heeft er alle schijn van dat de dames uit in Frankrijk niet verder komen dan de laatste zestien van de Cup Winners Cup.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.