selma en louise in theater de carrousel

Ilse Warringa en Magda Nij Bijvank brengen op 13 februari hun nieuwe voorstelling Selma en Louise in Theater De Carrousel in Ommen. Selma en Louise Een tragikomische ode aan ploeteren en mislukken, over geboortegrond en gemis. Na 25 jaar zien jeugdvriendinnen Selma (Ilse Warringa) en Louise (Magda Nij Bijvank) elkaar weer terug. Ze reizen samen in één auto van West–‐ naar Oost–‐Nederland, om naar de begrafenis van een gemeenschappelijke middelbare schoolliefde te gaan. Voor één dag weg uit de dagelijkse sleur, naar wat is geweest en nooit meer terugkomt.

Een autorit vol heimwee en besef van wat er van het leven is terechtgekomen. Maar de reis verloopt niet zoals verwacht. Halverwege, bij AC Restaurant Stroe, ontspoort alles door een noodlottig toeval. Ze zijn genoodzaakt om een andere route te nemen, met bestemming onbekend. Selma en Louise is een tragikomische roadtrip met een knipoog naar de Amerikaanse film Thelma en Louise (1991).

Snelle dialogen vol pijnlijke misverstanden worden afgewisseld met melancholische muziek en liedjes, gecomponeerd door André Manuel. Voor deze muziektheatervoorstelling hebben Ilse en Magda, allebei geboren en getogen in Overijssel, zich laten inspireren door hun achtergrond en huidige leven. Eerder speelden zij zusjes in de regiokomedie ‘De Groote Markt 30’ bij RTV Oost. Bij Theater Sonnevanck in Enschede regisseerde Marije Gubbels en speelde Ilse Warringa de voorstellingen over Heidi, Tijl Uilenspiegel en Sissi. Credits. Zie voor overige speeldata www.selmaenlouise.nl. Meer informatie over kaartverkoop vind je op www.theatercarrousel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.