sdg ommen en de firma a trip to new york

Heb je altijd al op een muzikale reis door Amerika gewild? Op zaterdag 21 maart bieden muziekvereniging SDG Ommen en theatergroep de Firma je de kans. Onder het thema “A trip to New York” komt in een gevarieerd programma met verschillende muziekstijlen, theater en cabaret de veelzijdigheid van het land met de onbegrensde mogelijkheden naar voren. Sporthal “de Carrousel” wordt voor deze avond omgebouwd tot theater, waardoor er genoeg plek is voor een groot publiek. De avond start om 19.30 uur.

In de middag is eerst het jeugdconcert. De B-, C- en D- orkesten en slagwerkensembles nemen u mee in een bont programma onder het thema “Celebration, SDG 80 jaar jong!”. In dit jaar bestaat muziekvereniging Soli Deo Gloria namelijk tachtig jaar, en met dit middagprogramma laten ze zien dat de vereniging nog volop bloeit. Tijdens dit concert beleeft ook de pas opgerichte blokfluitgroep haar première. Het middagconcert begint om 15.00 uur.

Entree is € 6,00 en personen jonger dan zestien jaar mogen voor de helft van het geld. Het entreebewijs is geldig voor zowel het middag- als het avondprogramma. Kaarten zijn te koop aan de deur en bij de leden van SDG Ommen. De supporters van de muziekvereniging hebben met de supporterskaart vrij entree.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.