rabobank hoofdsponsor dedemsvaart natuurlijk

Rabobank Vaart en Vechtstreek tekent voor het hoofdsponsorschap van de tweede editie van Dedemsvaart Natuurlijk! dat op tweede pinksterdag plaatsvindt bij de Kotermeerstal. Organisator Arsanio Wiet zet in op meer variatie en meer belangstelling.

Het evenement beleefde vorig jaar een spectaculaire primeur waar zeker 10.000 mensen op af kwamen. “Vorig jaar was voor alle partijen een sprong in het diepe”, zegt accountmanager Asse Smit. “Het mooie weer, de nieuwsgierigheid, maar ook het enthousiasme van de deelnemers zorgden voor een geweldige dag”.

Het sponsorschap van Rabobank in 2014 krijgt nu een vervolg in de vorm van het hoofdsponsorschap. De bank heeft alle vertrouwen in organisator Arsanio Wiet en zijn team. Het programma en de nieuwe onderdelen daarin staan opnieuw garant voor succes.

Het gebied rond de Kotermeerstal wordt op 25 mei omgebouwd tot festivalterrein. Van 11.00 uur tot 21.00 uur kunnen bezoekers er workshops volgen, lekker eten, quad rijden, handboogschieten, pony rijden, demonstraties bekijken, de festivalmarkt ‘Dedemsfair’ bezoeken, naar muziek op de Rabostage luisteren, en nog veel meer. De toegang is gratis en voor alle leeftijden.

Meer informatie op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.