pleun stam uit ommen levert vakwerk op texel

Vakantiegangers op de Texelse camping Kogerstrand kunnen dit seizoen in stijl naar het toilet. De sanitaire voorzieningen op de camping zijn opgeknapt door Cibap-student Pleun Stam uit Ommen. Tijdens haar stage heeft zij zes oude toilethuisjes van veertig jaar oud volledig gerestaureerd en voorzien van decoraties.

Ieder huisje heeft een eigen thema dat te maken heeft met Texel. Zo gebruikte ze het thema Meeuwen, Koe en Schaap, Schotse Hooglanders en Veldbloemen. De schilderingen zijn aangebracht met acrylverf en afgewerkt met een beschermde laklaag om eventueel vandalisme te beperken.

Pleun zit in het vierde jaar van de opleiding Decorateur en Restaurator van Cibap vakschool voor verbeelding in Zwolle. Samen met een medestudent verbleef zij een half jaar op Texel in het kader van haar eindstage om te werken aan deze opdracht. Na het Cibap wil Pleun graag aan het werk in de restauratie- en decoratiebranche.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.