Home / archiefcentraal / passieconcert the crucifixion

passieconcert the crucifixion

Op zaterdag 7 in Ommen en zondag 15 maart in Zwolle verzorgt kamerkoor Collegium Musicum Salland samen met Henk Ophoff een passieconcert; The Crucixion van sir Sir John Stainer.

The Crucifixion is een schitterende én indringende vertolking van het passieverhaal. Dit Engelse werk van Stainer is een prachtig hoogtepunt binnen de Engelse koortraditie. Naast de bekende Matthaus Passion of Johannes Passion, is dit werk zeker de moeite waard om in de lijdenstijd te luisteren. Dit Engels koorwerk uit de Romantiek, zit vol emotie en verstilling. Laat u verrassen door dit prachtige stuk.

Het concert wordt op zaterdag 7 maart om 20.00 uur gehouden in de hervormde kerk in Ommen en een week later, 15 maart om 15.30 uur in de O.L.V.-basiliek (Peperbus) in Zwolle. Aan het concert werken Adriaan Koops (orgel), Aart Mateboer (tenor) en Jan Kruisselbrink (bas) mee. Meer informatie kunt u lezen op www.kamerkoorsalland.nl

Toegangskaarten voor dit concert kosten in de voorverkoop € 10,- en zijn te reserveren via www.kamerkoorsalland.nl Aan de kerk kosten de kaarten € 12,50. Voor jongeren tot en met 18 jaar is de toegang gratis.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.