ozc verliest zes punten duel bij dieren

OZC Ommen heeft de uitwedstrijd bij vv Dieren verloren. Bij winst konden de Ommenaren het gat met de thuisploeg vergroten naar vijf punten maar door de nederlaag vanmiddag passeert Dieren OZC op de ranglijst. Het werd 2-0 voor de thuisploeg.

OZC Ommen bevond zich voorafgaand aan het duel op de tiende positie op de ranglijst en had een voorsprong van twee punten op de tegenstander van vandaag: vv Dieren. Een echt ‘zes punten duel’ dus voor beide teams waarbij met drie punten uitstekende zaken kon worden gedaan.

OZC Ommen kwam vanmiddag echter tekort om aanspraak te mogen maken op deze belangrijke drie punten. Het verloor de wedstrijd met 2-0 waardoor het door Dieren is ingehaald op de ranglijst en OZC zakt hiermee dan ook een plaatsje naar de elfde positie. Hierdoor bevindt OZC Ommen zich in de onderste regionen in de zaterdag 2e klasse H. Volgende week speelt OZC Ommen een thuiswedstrijd, Hulzense Boys komt dan op bezoek.

Stand onderin 2H:

9. Dieren – 17

10. ASC’62 – 17

11. OZC Ommen – 16

12. DZSV – 13

13. SVI – 11

14. Kloosterhaar – 6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.