Home / archiefcentraal / ozc verliest zes punten duel bij dieren

ozc verliest zes punten duel bij dieren

OZC Ommen heeft de uitwedstrijd bij vv Dieren verloren. Bij winst konden de Ommenaren het gat met de thuisploeg vergroten naar vijf punten maar door de nederlaag vanmiddag passeert Dieren OZC op de ranglijst. Het werd 2-0 voor de thuisploeg.

OZC Ommen bevond zich voorafgaand aan het duel op de tiende positie op de ranglijst en had een voorsprong van twee punten op de tegenstander van vandaag: vv Dieren. Een echt ‘zes punten duel’ dus voor beide teams waarbij met drie punten uitstekende zaken kon worden gedaan.

OZC Ommen kwam vanmiddag echter tekort om aanspraak te mogen maken op deze belangrijke drie punten. Het verloor de wedstrijd met 2-0 waardoor het door Dieren is ingehaald op de ranglijst en OZC zakt hiermee dan ook een plaatsje naar de elfde positie. Hierdoor bevindt OZC Ommen zich in de onderste regionen in de zaterdag 2e klasse H. Volgende week speelt OZC Ommen een thuiswedstrijd, Hulzense Boys komt dan op bezoek.

Stand onderin 2H:

9. Dieren – 17

10. ASC’62 – 17

11. OZC Ommen – 16

12. DZSV – 13

13. SVI – 11

14. Kloosterhaar – 6

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.