oegandese weeskinderen zingen over hoop

Koor 69 gaat op tournee door Nederland. Op donderdag 19 februari doen zij Dalfsen aan. Iedereen is van harte welkom in de Grote Kerk bij dit gratis optreden. Er zal een collecte worden gehouden die geheel ten goede komt aan Watoto. Het concert begint om 19.00 uur, de kerk is open om 18.30 uur.

Alle kinderen in dit koor kennen verlies. Ze hebben één of beide ouders verloren. Nu zijn ze echter onderdeel van de Watoto familie. Ze wonen in één van de drie Watoto dorpen in Oeganda, waar ze alles krijgen om gezond op te groeien tot sterke personen.

De koren reizen al sinds 1994 de wereld over, als ambassadeurs van de miljoenen Afrikaanse kinderen zonder hoop. Ze treden op in scholen en kerken, maar ook voor koningin Elizabeth en de presidenten George Bush en Barack Obama. Ze zongen voor de parlementen van Engeland, Schotland, Australië en Canada. Overal waar ze komen verwarmen ze de harten van het publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.