Home / archiefcentraal / mdi logistics betreedt het hockeyveld

mdi logistics betreedt het hockeyveld

De ondersteuning van de Dalfser hockeyers begint steeds meer gezicht te krijgen. Afgelopen woensdag ging de MHC Dalfsen een sponsorovereenkomst v oor drie jaar aan met het bedrijf MDI Logistics uit Nieuwleusen. Het van origine Dalfser familiebedrijf, groot in logistiek van onder andere diervoeding, is voor de lokale hockeyclub een welkome ondersteuning in haar plannen.

Namens de MHC Dalfsen en MDI Logistics tekenden respectievelijk voorzitter Marcel Slootweg en algemeen manager Schrijvers de overeenkomst. Door de geldelijke ondersteuning kan MHC Dalfsen onder andere het Clubzaaltoernooi van a.s. zaterdag in de Trefkoele organiseren. Zaalhockey is nu een nog onbekende activiteit voor de hockeyers, die wel voor volgend seizoen met een schuin oog hier naar kijken.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.