Home / archiefcentraal / marienberg speelt gelijk tegen voorwaarts

marienberg speelt gelijk tegen voorwaarts

Voorwaarts en Mariënberg houden elkaar in evenwicht.

(gelijkspel geeft verhoudingen in ’t veld perfect weer…)

Mariënberg heeft zaterdag 1-1 gelijkgespeeld tegen Voorwaarts. Het gelijkspel was verdiend en gaf de verhoudingen op het kunstgrasveld goed weer. Onze man langs de lijn Alfred Dorgelo doet verslag:

‘‘In het eerste bedrijf wisten de Westerparkbewoners enkele goede mogelijkheden niet om te zetten in klinkende resultaten. Alleen Kevin Bolks vond fraai het net achter doelman Dinand Stuifzandt. Hij krulde binnen de zestien met zijn chocoladebeen de 0-1 binnen.

Vlak voor de theepauze herstelde de thuisploeg de opgelopen schade. Een vernuftig balletje van Gert Dogger stelde collega-spits Jordy Harms in staat om de gelijkmaker onder keeper Chris Regeling door te schuiven, die de vakantievierende…(?!) Jelle Brinks uitstekend verving.

Waar Mariënberg, vooral in de eerste helft, vergat de kansen te verzilveren, drukte Voorwaarts in

de tweede helft niet door. Ze vertrokken in de resterende 45 minuten beter uit de startblokken maar werden zelden gevaarlijk voor de kooi van Regeling. Kortom, de 1-1 was de enige uitslag die op het niet aanwezige scorebord vermeld mocht worden.

Wagt kende meer mutaties, want goaltjesdief Rolf Hofsink kon hij tevens niet op het wedstrijdformulier noteren. De spits werd vrijdagmiddag namelijk de gelukkige vader van zoon

Brent, vanaf deze plek nogmaals de felicitaties, natuurlijk ook aan je vrouw Riëtte. Veule wille d’r mee…Er zijn voetbalschoentjes in zijn maat te koop, wat ik oe brom!

Volgens enkele neutrale toeschouwers was er niet veel te genieten op sportpark Twistveen,

waarvan akte! Het is maar net door welke bril je het bekijkt. Zowel het Westerhaarse publiek als de supporters uit Mariënberg waren dik tevreden met de prestaties van de 22 acteurs op het groene veld. Ook scheidsrechter Huisman, komend uit de buurt van Arnhem, verdiende een groot compliment. Hij floot een meer dan uitstekende wedstrijd. Uiteindelijk was iedereen het erover eens tijdens de gezellige 3e helft.

Nogmaals kortom, niet veel aan te merken op deze eerste competitiewedstrijd van 2015.

Zowel binnen als buiten de lijnen was het weer genieten met de heren en dames uut Westerhaar.

Sempre Avanti…in alle opzichten

Opstelling: Chris Regeling, Han Bouwhuis, Roy Kelder, Edwin Hofsink, Jaap Hofman, Kevin Bolks, Bertin Veurink (73. Ruud Woelderink), Michael Zweers, Roy Doek, Ruud Buitenhuis, André Plaggenmars (85. Patrick Willems).

Man v/d Wedstrijd: Han Bouwhuis (met goedkeuring van vrouwlief Jolien).’’

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.