Home / archiefcentraal / lokaal overijssel wil veiliger n36

lokaal overijssel wil veiliger n36

De kandidaat Statenleden nummer 2 en 3 voor Lokaal Overijssel, Gertie Botter en Leo Bongers uit Sibculo en Ommen, pleiten voor het veiliger maken van N36. Lokaal Overijssel wil een snelle aanpak van een aantal N-wegen, waaronder de N340, N48 en N36.

“Bij de landelijke partijen is er vooral interesse voor deze wegen in verkiezingstijd. De lokale vertegenwoordigers kennen de gevaren van deze wegen als geen ander. Na veel plannenmakerij vindt Lokaal Overijssel het tijd voor echte actie.”

“De N36 is een belangrijke verkeersader tussen Twente en het Noorden. Maar de N36 bij Beerze is ook een intensieve oversteekplaats voor schoolgaande jeugd, landbouw en toeristen. Daarom wil Lokaal Overijssel een ongelijkvloerse kruising op de N36 bij Beerze in plaats van verkeerslichten. Een structurele oplossing voor de veiligheid en economie, ook wanneer dat op korte termijn extra geld vergt.”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.