Home / archiefcentraal / lokaal ommen gaat voor zetel in provincie

lokaal ommen gaat voor zetel in provincie

Lokaal Overijssel wil daar op voorhand over mee kunnen beslissen”, zegt Leo Bongers.

Op de kieslijst voor Lokaal Overijssel staat Leo Bongers uit Ommen. Bongers is fractievoorzitter voor de Lokale Partij Ommen, gehuwd en heeft drie kinderen. Als bedrijfskundige wil hij zich graag inzetten voor een goed financieel beheer van de gemeenschapsgelden in de provincie. Verder wil Leo samen met de inwoners de leefbaarheid in de dorpen en steden bevorderen.

Lokaal Overijssel is voortgekomen uit een initiatief van een groot aantal van de 47 in Overijssel actief zijnde lokale partijen in de diverse gemeenteraden. Ze willen samen kennis delen en elkaar beter leren kennen om zich zo samen sterk te kunnen maken bij gemeente-grensoverschrijdende besluitvorming. Na deze verkiezingen wil Lokaal Overijssel een sterke fractie vormen in de Provinciale Staten, om juist ook van daaruit de lokale belangen beter te kunnen behartigen.

Lees ook

College B&W bezoekt Lemelerveld

LEMELERVELD – Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen bezoeken op 11 februari Zaal Reimink …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.