Home / archiefcentraal / linda boer nieuwe eigenaresse limburgia

linda boer nieuwe eigenaresse limburgia

Vandaar dat ik zonder twijfel mijn baan als receptioniste op heb gezegd om zelf trotse eigenaresse te kunnen zijn van deze winkel met enorme potentie.”

Dat Linda naar Ommen komt is geen toeval. “Ommen is veel groter dan mijn woonplaats Grafhorst, maar toch ervaar ik in Ommen dezelfde vriendelijke, nuchtere en behulpzame ‘ons kent ons-mentaliteit’. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld.”

In de, voor Linda nieuwe, ondernemerswereld wordt ze ondersteund door haar vader Herman Boer, die al sinds 1992 in Heino zijn bakkerij runt. “Mijn vader heeft een bakkerij die anno 2015 is uitgegroeid tot een onderneming die zijn plek kent, namelijk voor een goede prijs brood leveren met de smaak van vroeger. Zonder toegevoegde E-nummers en alleen bereid met de beste natuurlijke ingrediënten. Vanaf 2 februari zullen wij de overstap maken naar dit ambachtelijke brood. Ons assortiment zal voor u in meerwaarde stijgen door een breder aanbod. Denk hierbij aan meerdere soorten vruchtenbrood, voorverpakte koeken en cake/taartmixen.”

Openingsacties

Om iedereen op een leuke manier kennis te laten maken met ‘het nieuwe Limburgia’, heeft Linda twee knallende openingsacties bedacht. Je krijgt in de hele maand februari namelijk drie broden naar keuze plus zes witte bollen voor slechts 4,99 euro. En voor twee euro heb je zes gevulde koeken, terwijl dit normaal gesproken 3,45 euro kost.

“De komende tijd zullen wij blijven groeien in aanbod, zodat er voor een ieder wat wils is. Limburgia Ommen moet de stadswinkel worden waar iedereen gelukkig van wordt. Als we daarin mogen voldoen, zullen we met ons verder onveranderde en gemotiveerde team elke dag de deur van onze winkel openen en sluiten met een tevreden glimlach”, besluit Linda vol enthousiasme.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.