lemelerveld onderuit tegen overwetering

In de onderste regionen van de 2e Klasse J liep Lemelerveld tegen een pijnlijke nederlaag aan. In Olst verloor de ploeg van trainer Edwin Duim geflatteerd met 5-0 van Overwetering.

“Ik vind zeker dat we verdiend gewonnen hebben, maar de uitslag is in mijn ogen wel geflatteerd te noemen”, zegt Overwetering-trainer Henk van Norel. Dankzij een goal van Remon Elshof na een dik halfuur spelen, bereikte de ploeg uit Olst met een 1-0 voorsprong de rust.

Volgens Van Norel begonnen beide ploegen bijzonder rommelig aan de tweede helft: “Er was balverlies over en weer en Lemelerveld kreeg wel zeker mogelijkheden. Lemelerveld was zelfs dichter bij de 1-1 dan dat wij bij de 2-0 waren.” In de 76e minuut was het opnieuw Elshof die het net wist te vinden en een kleine minuut later schoot Stefan Hekman de 3-0 achter de doelman van Lemelerveld.

Vanaf dat moment was het verzet van de oranje-witten gebroken. De 4-0 werd, na een voorzet van Jelle Lucassen, door een verdediger van Lemelerveld getoucheerd met de borst en verdween in het eigen doel. Het slotakkoord was voor Paulino Kifeta die de 5-0 op het scorebord schoot.

Door deze nederlaag neemt Lemelerveld de ‘rode lantaarn’ in 2J weer over van PH, dat met 2-1 won van Achilles ’12. Het verschil tussen Lemelerveld en de nummer tien (KOSC) is slechts drie punten, waardoor het onderin ongekend spannend blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.