Home / archiefcentraal / leerlingen van de spiegel gaat de boer op

leerlingen van de spiegel gaat de boer op

De groepen 7/8 van basisschool De Spiegel in Dalfsen zijn vorige week gestart met een miniproject over koeien. Na een presentatie in de klas over de levenscyclus van een rund, de spijsvertering van een koe en het skelet van een rund, was het tijd voor een gastles op locatie.

De afgelopen dagen hebben de leerlingen een rondleiding gekregen op de boerderij, naast agrarische Kinderopvang De Kleine Kornuiten. Boer Ronald heeft daar verschillende dingen verteld, laten zien, voelen, ruiken en zelfs laten proeven. Volgens leerkracht Miranda van Lohuizen was het voor de kinderen een hele belevenis.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.