leerlingen van de spiegel gaat de boer op

De groepen 7/8 van basisschool De Spiegel in Dalfsen zijn vorige week gestart met een miniproject over koeien. Na een presentatie in de klas over de levenscyclus van een rund, de spijsvertering van een koe en het skelet van een rund, was het tijd voor een gastles op locatie.

De afgelopen dagen hebben de leerlingen een rondleiding gekregen op de boerderij, naast agrarische Kinderopvang De Kleine Kornuiten. Boer Ronald heeft daar verschillende dingen verteld, laten zien, voelen, ruiken en zelfs laten proeven. Volgens leerkracht Miranda van Lohuizen was het voor de kinderen een hele belevenis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.