Home / archiefcentraal / klankbordgroep veldzicht van start

klankbordgroep veldzicht van start

Plaatselijk Belang heeft hiertoe de Gereformeerde Vrijgemaakte Gemeente, PKN gemeente, Prinses Margrietschool, CNS, BOV en de gemeente Hardenberg benaderd om een afgevaardigde voor deze groep te leveren. Plaatselijk Belang en Veldzicht vinden het belangrijk dat een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van de inwoners van Balkbrug mee kan praten over het veranderingsproces dat plaatsvindt binnen Veldzicht. Aan de orde zullen komen veiligheidsaspecten, looproutes, informatie over aanpassingen van de gebouwen en dergelijke.

Vorige week is de aftrap geweest en alle groeperingen waren vertegenwoordigd en hebben het als zeer positief ervaren mee te kunnen praten. Binnenkort zal er een rondleiding voor de groep worden georganiseerd zodat men weet waar men over praat. Het is de bedoeling tweemaandelijks bij elkaar te komen. Dit overleg zal voorlopig worden gehouden in plaats van het reguliere overleg dat Plaatselijk Belang en directie Veldzicht al hadden. Wanneer het gehele transitieproces is afgerond zal deze Klankbordgroep weer worden opgeheven.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.