Home / archiefcentraal / kevin bakt lekkerste burger van de regio

kevin bakt lekkerste burger van de regio

Kevin Klomp, werkzaam bij Keurslager Veltmaat in Ommen, bakt de lekkerste burger van Zwolle en omstreken. Tijdens de open dagen van de slagersvakopleiding S.V.O. werd er een wedstrijd gehouden wie de lekkerste burger kon maken. Kevin ging met de grootste beker naar huis voor de lekkerste burger. Hij behaalde als enige de volledige honderd punten. De jury lette op kleur, afwerking en natuurlijk de smaak. De basis van de burger is puur rundvlees uit Twente en de kruiderij is allergeenvrij en verder het geheim van Keurslager Veltmaat.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.