Home / archiefcentraal / jongens a flash dichtbij finale nojk

jongens a flash dichtbij finale nojk

De jongens A van volleybalvereniging Flash Nieuwleusen hebben zaterdag de finale van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) net niet gehaald. In een bomvolle sporthal De Schakel sneuvelden de jongens in de kruisfinale aan het eind van de middag.

De vereniging laat weten: ‘‘Het jongens A team van Flash speelde in eigen huis en dat was te merken aan het vele publiek op de tribune. Flash speelde in de poule tegen jongensteams uit Deventer, Zwolle, Borne en Sneek. Ze eindigden uiteindelijk als derde in de poule en dat betekende dat ze zich alleen konden plaatsen voor de finale door het winnen van de kruisfinale. In deze kruisfinale kwamen ze Sudosa Assen tegen en de eerste set ging met 25-15 naar Assen. De tweede set hadden de Assenaren iets meer moeite met Flash, maar helaas eindigde deze set eveneens in het voordeel van Assen met 25-21. Al met al was het toch een zeer geslaagde dag, waarbij Flash trots is op haar jongens A team en hun vele supporters.’’

De voorrondes van de NOJK waren op 3 januari en in deze ronde wisten de jongens door te komen door te winnen in de kruisfinale. Net als de voorronden waren de halve finales zaterdag ook in sporthal De Schakel in Nieuwleusen. Flash is al jaren met succes gastvereniging voor dit toernooi. In Nieuwleusen werd gespeeld door meisjes A en jongens A.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.