jody lukoki vrijgesproken van heling

PEC Zwolle-speler Jody Lukoki is vrijgesproken van heling van een duur horloge. Dat besloot de rechter in Amsterdam woensdag. Er bleek niet genoeg bewijs om de profvoetballer te veroordelen, zo meldt De Telegraaf.

Tegen Lukoki was 3000 euro boete geëist nadat hij een horloge van het merk Audemars Piguet liet regelen voor 22.000 euro. De nieuwwaarde van een dergelijk horloge kan oplopen tot 50.000 euro. Volgens justitie had Lukoki dus moeten weten dat het exemplaar dat hij kocht van diefstal afkomstig is.

Volgens de rechtbank blijkt niet bewezen dat Lukoki en de verkoper, ene Dustin B., samen optrokken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.