hoonhorst zet langeveen pas na rust aan de kant

Hoonhorst heeft vanmiddag drie punten overgehouden aan het duel met Langeveen. In Hoonhorst was de thuisclub met 3-0 te sterk.

VV Hoonhorst kreeg vanmiddag VV Langeveen op bezoek. De thuisploeg wist het duel pas na rust te beslissen. Mike Niens opende namens Hoonhorst in de 47e minuut de score. Robin Broeks wist de stand tien minuten later te verdubbelen. De wedstrijd leek lang op een 2-0 overwinning af te stevenen maar de leidsman kende vlak voor het eindsignaal een penalty toe aan Hoonhorst. Sten Klein Herenbrink benutte dit buitenkansje en schoot koelbloedig binnen, waarmee hij de stand naar 3-0 tilde.

VV Hoonhorst gaat volgende week op bezoek bij Nieuw Heeten. Hoonhorst zal deze wedstrijd moeten winnen om zicht te blijven houden op de top drie van 5A. Nieuw Heeten daar in tegen vecht tegen nacompetitie en zal alles op alles moeten zetten om elk puntje binnen te slepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.