hhc stunt bij koploper kozakken boys

HHC heeft vanmiddag een knappe uitoverwinning weten te boeken op bezoek bij koploper Kozakken Boys. Dankzij doelpunten van Dennis Krohne en Willem Lanjouw wonnen de Hardenbergers met 0-2.

In de beginfase van het duel gebeurde er weinig op sportpark De Zwaaier. In het eerste half uur viel alleen een klein kansje voor Kozakken Boys te noteren maar HHC-doelman Sander Danes hield zijn doel keurig schoon. De thuisploeg had wel het betere van het spel maar wist verder geen grote kansen te creëren.

Vlak voor rust werd dan toch de ban gebroken maar het waren de bezoekers die tegen de verhouding in het net wisten te vinden. Dennis Krohne zette zijn hoofd tegen een voorzet van Gersom Klok en bracht HHC daarmee in de 42e minuut op een 0-1 voorsprong. Beide ploegen gingen vervolgens rusten met deze 0-1 stand.

De tweede helft voltrok zich op dezelfde manier als het eerste bedrijf. Kozakken Boys had het betere van het spel, maar wederom was het HHC dat toesloeg. In de tachtigste minuut was het HHC-spits Willem Lanjouw die met een mooie lob het net wist te vinden en de wedstrijd hiermee besliste in het voordeel van de bezoekers.

HHC gaf de 0-2 voorsprong niet meer uit handen en trok de drie punten over de streep. Een knappe overwinning op bezoek bij de koploper voor de oranjehemden die hierdoor met een schuin oog naar boven kunnen blijven kijken. Volgende week staat wederom een uitwedstrijd op het programma voor HHC. Het gaat dan op bezoek bij de amateurs van Ajax.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.