Home / archiefcentraal / hhc hardenberg in top 50 amateurvoetbal

hhc hardenberg in top 50 amateurvoetbal

HHC Hardenberg staat in de top 50 van de ‘beste’ amateurvoetbalclubs van Nederland. Vakblad De Voetbaltrainer stelde onlangs de Top200 op, op basis van het competitieniveau van het eerste team en de jeugdselecties. HHC bezet plaats 41.

“We hebben gekeken naar het competitieniveau van acht jeugdteams: A1, A2, B1, B2, C1, C2, D1 en D2 en het eerste team”, aldus het de makers van het vakblad. Vorig jaar werd de eerste Top200 op deze manier opgesteld. “We hebben besloten hier een vervolg aan gegeven en de tweede Top200 is hiermee een feit.”

Bij het samenstellen van de lijst kregen de clubs punten toebedeeld voor de klasse waarin de onderzochte teams speelden. Hoe hoger de klasse, hoe lager het aantal punten. AFC uit Amsterdam had aan het einde van de rit het minste aantal punten (26), wat een eerste plek op de ranglijst betekent. Ter vergelijking: HHC had in totaal 51 punten.

De volledige Top200 vind je in de bijlage.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.