grote consumentenbeurs in nieuwleusen

Nieuwleusen houdt op 25, 26 en 27 februari een grote consumentenbeurs in sporthal De Schakel. Zo’n zeventig ondernemers uit het dorp presenteren zich. Zo ook de ‘woonboulevard’ die het dorp rijk is; Bos Bedden Droom Bedden, Gebroeders Seinen Meubelen en Tibben vloeren-gordijnen-zonwering staan in één stand om te laten zien wat Nieuwleusen allemaal te bieden heeft op het gebied van wonen, slapen en inrichting.

De samenwerking is 3,5 jaar geleden begonnen tijdens de Oranjefeesten in Nieuwleusen waar de drie bedrijven zich samen presenteerden op de lokale ondernemersbeurs. De reacties van de bezoekers waren enthousiast, want door de gezamenlijke presentatie werd in één klap duidelijk dat Nieuwleusen eigenlijk een hele eigen woonboulevard heeft. De samenwerking onderling beviel ook prima, dus een goede reden om ook deze beurs weer samen op te trekken.

Drie verschillende ondernemers, allemaal met een eigen gezicht, maar allemaal vakmensen met passie voor hun bedrijf en de wens van de klant vooropstellend. Daarin vinden de bedrijven elkaar en versterken ze ook elkaars aanwezigheid.

Dat de samenwerking al jaren onder de oppervlakte speelt is bekend, de ondernemers wijzen klanten regelmatig op elkaars bedrijf en weten elkaar collegiaal te vinden. Tijdens de Beurs zijn er leuke acties in de stand, die ook te vinden zijn op Facebook en Twitter van de bedrijven. In de stand krijgt u een indruk van wat wij gezamenlijk allemaal in huis hebben. Zo laat Tibben verschillende vloeren zien, geeft uitleg over raamdecoratie en gordijnen en presenteert Gebroeders Seinen Meubelen hun nieuwste meubelcollectie jonge en strakke zitmeubelen.

BosBedden belooft heerlijk slaapcomfort en sfeer en geeft een totaalplaatje van zalig wegdromen in je eigen slaapkamer. “Kom gerust eens langs en maak een praatje bij ons in de stand. Wij geven u advies en wooninspiratie en uiteraard kunt u in de winkel verder neuzen. Samen met andere ondernemers uit Nieuwleusen willen wij op De Beurs laten zien dat het dorp leeft, bruist en actief ondernemend is. Nieuwleusen staat voor duidelijk herkenbaar, gezellig en rustig winkelen. Want waarom helemaal naar de stad rijden als je in de eigen gemeente alles kunt vinden? Dat Neuzen in Nieuwleusen loont blijkt uit het grote winkelaanbod in het dorp.”

De beurs start op woensdag 25 februari om 14.00 uur. Op www.beursnieuwleusen.nl is alle informatie te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.