groot filmproject smon met jongeren

Jongeren zullen een hele week verblijven in Lemele waar ze op verschillende locaties de film zullen opnemen. Éen van de locaties zal bijvoorbeeld Basisschool Ichthus in Lemele zijn. Zij hebben de school opengesteld om de film onder andere daar op te kunnen nemen.

De film heeft ook een boodschap verteld jongerenwerker Emmelie. Het gaat over grensoverschrijdend gedrag van jongeren. “We willen jongeren iets mee geven waar ze in het echte leven om mee te maken hebben, jongeren worden vaak uitgedaagd door ‘vrienden’ en als worden gepusht dan zetten ze toch een stapje verder dan dat ze zouden willen” .

De jongeren zullen de hele dag hard moeten werken, want naast de film wordt er ook gezorgd voor een grote show tijdens de première. Professionele zang en dans coaches zullen de show met de jongeren in elkaar zetten. Ook de show er om heen zal te maken hebben met de film Grenzeloos.

Onlangs hebben de jongeren al een auditie dag gehad om de rollen te verdelen voor de film en is iedereen nu goed bezig om alles in te studeren. De professionele filmcrew bereid alle scenes zo goed mogelijk voor, de dansers maken choreografen en alles wordt in de puntjes goed georganiseerd.

De première zal plaats vinden op vrijdagavond 27 februari en is geschikt voor alle leeftijden. Het vindt plaats in de Deel in Nieuwleusen. Voor meer informatie of het reserveren van een kaartje kan via www.grenzeloosdefilm.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.