Home / archiefcentraal / girlpower op galamiddag hoonhorst

girlpower op galamiddag hoonhorst

Er is maar één woord voor het jeugdcarnaval in de regio dit jaar. Girlpower. Tijdens de galamiddag in Hoonhorst traden maar liefst vier jeugdprinsessen aan. Op de foto zie je van links naar rechts: Prinses Suzan (CV De Hoonhakkers uit Hoonhorst), Prinses Julia (CV De Sokkenstoppers uit Heino), Prinses Bo de middelste (CV De Sprokkelaars uit Lemelerveld) en Prinses Happy Laura de 1ste (CV De Piepenplassers uit Vilsteren).

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.