Home / archiefcentraal / gemeentepaginas blijven in vechtdal centraal

gemeentepaginas blijven in vechtdal centraal

De gemeente Ommen wil haar inwoners informeren over actuele zaken en is daarnaast verplicht om zaken als omgevingsvergunningen of ruimtelijke plannen bekend te maken. Daarom publiceert de gemeente wekelijks gemeentelijke informatiepagina’s en officiële bekendmakingen in een huis-aan-huisblad. Op dit moment verschijnen de pagina’s iedere dinsdag in de weekkrant Vechtdal Centraal.

Aanbesteding

Omdat het huidige contract met Vechtdal Centraal afliep, heeft de gemeente Ommen eind vorig jaar een meervoudige onderhandse aanbesteding uitgeschreven voor deze opdracht. Partijen konden een offerte indienen op basis van een aantal door de gemeente gestelde eisen en wensen. Zo moet het huis-aan-huisblad wekelijks bij alle huishoudens in de gemeente Ommen bezorgd worden.

Pagina’s blijven in Vechtdal Centraal

De opdracht is gegund aan Salland Centraal B.V. die het weekblad Vechtdal Centraal uitgeeft. Deze partij heeft de economisch meest voordelige inschrijving gedaan. Dit betekent dat de gemeentelijke informatiepagina’s en de officiële bekendmakingen iedere dinsdag in weekkrant Vechtdal Centraal blijven verschijnen. De gemeente Ommen en Salland Centraal B.V. hebben een overeenkomst gesloten van twee jaar, met de mogelijkheid om deze drie maal met een jaar te verlengen. Met ingang van deze week is de vormgeving van het gemeentenieuws iets opgefrist en vernieuwd.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.