flash wint weer van ommen

De volleybalsters van Flash Nieuwleusen hebben dit weekend weer gewonnen van Ommen. Vorige week werd het 4-0, dit weekend 3-1. De dames stuurden ons een verslag.

Vorige week ging dat over het algemeen goed. Het grappige aan volleybal is dat de ene wedstrijd de ander niet is. En dat was te merken. Zo verloren we de eerste set met 25-14. Ommen had veel ballen en wij maakte de ballen niet snel genoeg af. Niet leuk voor ons, maar ook niet leuk voor al het publiek dat mee was. Er was namelijk een halve tribune gevuld aan Flash supporters.

Gelukkig wonnen we de andere 3 sets wel. De ballen kwamen beter aan en er werd overtuigender gespeeld. Bovendien was verliezen geen optie. Dat kon je aan alles zien. Door deze 1-3 winst staan wij nog steeds eerste. Toch blijft deze competitie spannend. Volco Ommen, Oostermoer en Side-Out kunnen ook nog altijd kampioen worden als wij punten laten liggen.

Het aftellen kan in ieder geval een beetje beginnen. Nog 5 wedstrijden te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.