Home / archiefcentraal / drogisterij wermink wordt de stadsdrogist

drogisterij wermink wordt de stadsdrogist

Drogisterij Wermink aan de Brugstraat 24 in Ommen wordt vanaf 20 februari De Stadsdrogist. Eigenaresse Hester Wermink: “We gaan ons vak weer uitoefenen!” Hester was vijftien jaar aangesloten bij DA, maar kiest nu voor de winkelformule De Stadsdrogist. “De visie van De Stadsdrogist sluit naadloos aan bij mijn eigen visie: het proberen te onderscheiden van de massa door terug te gaan naar de basis. Zoals het lokaal bezorgen per stadsfiets. Meer natuurlijke en biologische producten in het assortiment. En het allerbelangrijkste, oprechte aandacht hebben voor je klanten.”

H&B Retail Groep lanceerde 1 juli 2014 de winkelformules De Stadsdrogist én De Stadsparfumerie in Hattem, Heerde, Deventer, Raalte en Zwolle. De formules gaan terug naar de basis van de drogisterij parfumerie; persoonlijke aandacht en betrouwbaar advies staan voorop. Hester is ontzettend enthousiast. “Ik heb eindelijk het gevoel dat we kunnen doen waar onze toegevoegde waarde ligt als drogisterij: kwaliteit, service en persoonlijke aandacht bieden. We gaan ons vak weer uitoefenen!”

Feestelijke opening

De winkel gaat op maandag 16 februari dicht voor een metamorfose. Op vrijdag 20 februari om 12.00 uur wordt De Stadsdrogist Ommen aan de Brugstraat 24 feestelijk geopend. Zo zijn er speciale openingsaanbiedingen, is chef-kok Martin Lip aanwezig voor het maken van heerlijke smoothies en kunt u onder andere een vitamine D check doen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.