drogisterij wermink nu de stadsdrogist

het proberen te onderscheiden van de massa door terug te gaan naar de basis. Zoals het lokaal bezorgen per stadsfiets. Meer natuurlijke en biologische producten in het assortiment. En het allerbelangrijkste, oprechte aandacht hebben voor je klanten.”

H&B Retail Groep lanceerde 1 juli 2014 de winkelformules De Stadsdrogist én De Stadsparfumerie in Hattem, Heerde, Deventer, Raalte en Zwolle. De formules gaan terug naar de basis van de drogisterij parfumerie; persoonlijke aandacht en betrouwbaar advies staan voorop. Hester is ontzettend enthousiast. “Ik heb eindelijk het gevoel dat we kunnen doen waar onze toegevoegde waarde ligt als drogisterij: kwaliteit, service en persoonlijke aandacht bieden. We gaan ons vak weer uitoefenen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.