Home / archiefcentraal / dalfsen zet vaart achter kroonplein

dalfsen zet vaart achter kroonplein

De gemeente Dalfsen wil aan het einde van dit jaar de oostzijde van het Kroonplein in Lemelerveld al gereed hebben. Uiteindelijk moet aan het einde van 2016 de gehele metamorfose zijn afgerond. Dat meldt DalfsenNet.

“Dat moet ook wel, anders kunnen we geen aanspraak maken op de subsidie van de provincie Overijssel”, aldus wethouder van Leeuwen. De gemeente is nu druk bezig met het programma van eisen, zodat deze eind maart naar de inschrijvers kan. De gemeente nodigt hier twee lokale, twee regionale en één landelijke partij voor uit.

Na het ontvangen van de aanbiedingen moet het hele project begin juni gegund worden. Een belangrijk speerpunt is het omgevingsmanagement. De aanbieders moeten een concreet plan indienen hoe ze de winkels tijdens de opknapbeurt van het Kroonplein bereikbaar willen houden. “Maar ook de feestweek van Lemelerveld moet doorgang kunnen vinden”, vult van Leeuwen aan. De gemeente kijkt daarom niet alleen naar de prijs, maar ook het plan van aanpak omtrent de planning en uitvoering.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.