dalfsen keert met lege handen huiswaarts

Dalfsen heeft vanmiddag in het uitduel tegen Diepenveen geen punten weten te bemachtigen. In Diepenveen werd de ploeg van trainer Peter Reumer met 5-2 verslagen.

De openingsfase was aantrekkelijk door het vertoonde spel van beide ploegen. Diepenveen kwam via Gijs de Rooij na een kwartier spelen op voorsprong. Toch bleef Dalfsen het goede spel uit de openingsfase doorzetten en scoorde de belangrijke aansluitingstreffer. Uiteindelijk ging Diepenveen alsnog met een voorsprong de rust in door een goal van Jeffie Mooren vlak voor het rustsignaal.

Na de rust was Dalfsen het spoor bijster. Diepenveen profiteerde optimaal van deze slechte fase en kwam in de tweede helft nog drie keer tot scoren. Vlak voor het eindsignaal wisten de bezoekers nog de eretreffer te maken maar werden alsnog met een flinke nederlaag gedesillusioneerd terug naar Dalfsen gestuurd.

Op 22 februari staat de thuiswedstrijd tegen OVC’21 op het programma. De vorige ontmoeting tussen beide teams eindigde in een 2-3 overwinning van de Dalfsenaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.