dalfsen en ovc21 in spektakelstuk gelijk

Dalfsen en OVC’21 deelden zondag de punten in de 4e klasse H. Na een comfortabele ruststand voor de bezoekers uit Ommen, kwam de thuisploeg tot meerdere malen terug. In de slotfase leek OVC’21 met 3-4 aan het langste eind te trekken, maar het was Jeroen Kamphuis die een punt redde voor Dalfsen.

OVC’21 nam na een halfuur spelen de leiding. Een schot vanaf de rand het strafschopgebied kon nog worden gered door de doelman van Dalfsen, maar op de rebound had hij geen antwoord. Joost Meijerink was de gevierde man bij OVC’21. Vlak voor de rust verdubbelde de bezoekers de score. Een vrije trap vanaf het middenveld werd dramatisch verdedigd. De bal kwam achter de verdediging terecht en de attente Koen Damman werkte de bal met een diagonaal schot in het doel.

Na de rust kwam Dalfsen goed uit de kleedkamer. Dalfsen wisselde na de rust en bracht nieuwe krachten in het veld. De ploeg zette druk en binnen het kwartier stond de stand alweer 2-2. Beide doelpunten vielen in twee minuten tijd. Nog geen tien minuten na de gelijk kwamen de bezoekers alweer op 2-3. Dalfsen-doelman Johnny Nijenhuis laat een voorzet los en OVC’21 profiteerde in de persoon van Koen Daman. Hij maakte zijn tweede van de middag.

Tien minuten voor het eindsignaal kwam Dalfsen weer op gelijke hoogte. Invaller Jeroen Kamphuis kopte een voorzet van Erik Koedijk tegen de touwen. In de 87e minuut leek OVC’21 dan toch met de volle buit naar Ommen te vertrekken. De ploeg scoorde de 3-4, maar in de voorlaatste minuut stak Jeroen Kamphuis daar een stokje voor. De invaller scoorde zijn tweede van de middag en bezorgde Dalfsen een punt.

Volgende week speelt Dalfsen uit tegen koploper Witkampers. OVC’21 treedt zondag thuis aan tegen Koninklijke UD.

STAND 4H:

1: Witkampers 14-9

2: ABS 15-28

3: Holten 15-27

4: FC RDC 15-27

5: Sv Zwolle 14-26

6: Diepenveen 15-26

7: Haarle 15-25

8: Broekland 14-21

9: Koninklijke UD 13-17

10: Dalfsen 15-15

11: OVC’21 15-11

12: De Gazelle 14-10

13: Ulu Spor 13-8

14: IJsselstreek 14-7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.