Home / archiefcentraal / cu overijssel houdt n36 tour met slob

cu overijssel houdt n36 tour met slob

CU-statenlid Martha van Abbema heeft de N36 onlangs weer de provinciale agenda geplaatst.

De N36 tour start maandag 16 februari om 9.00 uur met een bezoek aan het sociale werkvoorzieningsbedrijf Larcom in Ommen. Larcom is ook actief in Twenterand. Bij het bezoek aan Larcom zal de toekomst voor werknemers die zijn aangewezen op beschut werk centraal staan. De ChristenUnie Overijssel heeft in een motie samen met de SP er aandacht voor gevraagd om beschut werk beter aan te verbinden met de regionale economische agenda in Overijssel. Met het oog daarop vinden zij het van belang om zicht te houden op de ontwikkelingen bij sociale werkvoorzieningsbedrijven.

De N36 tour zal vervolgens naar het knooppunt Beerze gaan, waar wethouder Janssen van de gemeente Hardenberg ter plekke bij de kruising van gedachten zal wisselen met Arie Slob over deze ongelijkvloerse kruising en de visie van de gemeenten Hardenberg en Ommen op de N36.

De tocht wordt daarna voortgezet naar Vriezenveen, waar een bedrijfsbezoek zal worden gebracht aan Raab Karcher en gesproken met het gemeentebestuur van Twenterand en het bedrijfsleven over de N36, veiligheid en infrastructuur.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.