Home / archiefcentraal / carnaval bij de piepenplassers

carnaval bij de piepenplassers

Het carnavalsfeest is weer aanstaande en dus ook in Vilsteren, dat tijdens de carnaval omgedoopt wordt tot Piepenplasdorp. Ook dit jaar hebben de Piepenplassers het carnavalsfeest afgelopen weekend geopend, samen met Burgemeester Ahne en Prins Koen, tijdens de vrijwilligers en wagenbouwersmiddag. Dit deden de beide heren door een flesje bier te dopen tegen het eerste vaatje bier. Hierna heeft de burgemeester de sleutel overgedragen aan Prins Koen die tijdens de carnaval mag regeren over het Piepenplasdorp. Zondag zijn de Piepenplassers samen met Pastoor Noordink voorgegaan in de Willibrorduskerk in Vilsteren tijdens de carnavalsviering.

Vrijdagmiddag zijn alle basisschool kinderen tijdens het supergave kindercarnaval aan de beurt samen met Jeugdprinses Happy Laura. Vrijdagavond beginnen de feesten in de carnavalstent. Ook is er vrijdagavond om 20.00 uur de kaartverkoop voor de zaterdagavond. Als de kaartverkoop net zo snel gaat als vorig jaar, dan zijn alle 950 kaarten binnen een uur weer uitverkocht. Zaterdagmiddag wordt er in het parochiehuis tijdens het familiecarnaval weer een feestje van gemaakt en zaterdagavond natuurlijk weer in de tent. Zondagmiddag beginnen de Piepenplassers om 13.30 uur met een mooie grote optocht en aansluitend en afsluitend eindigen de feesten in de feesttent waarna het carnavalsweekend er weer op zit, en zullen dus ook alle vrijwilligers maandag morgen weer paraat staan om alle spullen weer netjes op te ruimen. Meer informatie vind je op www.piepenplas.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.