campings krijgen bezoek van kampeertv

Campings De Kleine Wolf en de Beerze Bulten hebben bezoek gekregen van het tv-programma Kampeer TV. In KampeerTV reizen Sanny Verhoeven en Loran von Liebenstein door Nederland & Europa en strijken neer op diverse campings.

Met behulp van vakantiegangers, die zij op de campings ontmoeten, ontdekken zij de camping en de regio waar de camping in gelegen is. Niet alleen gaan de presentatoren ontdekking uit, in samenwerking met de Telegraaf Reiskrant, gaat er ook elke week een gezin op pad met een camera en leggen hun ervaringen vast op beeld. Het Vechtdal is te zien in de afleveringen van 22 februari en 1 maart die om 17.00 uur wordt uitgezonden op RTL4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.