Home / archiefcentraal / cafe calluna sponsort veteranen ovc 21

cafe calluna sponsort veteranen ovc 21

Bert Zielman, uitbater van café Calluna, heeft het veteranen team in nieuwe trainingspakken gestoken. Bert draagt de club een warm hart toe, vandaar deze geste voor de veteranen waarvan hij de meeste jochies kent. Voor de leiders heeft Bert een mooi Calluna-jack uitgereikt.

Dit alles is natuurlijk onder het genot van de nodige biertjes en bijna alle veteranen gebeurd in café Calluna. Namens OVC ’21 werd door Berna Poelarends een bos bloemen overhandigd. “De pakken zijn dus al ingedronken, nu moeten de gespierde bodys van de jochies nog in training in de prachtige nieuwe pakken”, laten de veteranen weten.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.