beurs nieuwleusen bruist van de activiteiten

In de voorjaarsvakantie organiseert Ondernemersvereniging Nieuwleusen een beurs in Sporthal De Schakel in Nieuwleusen. Bedrijven uit Nieuwleusen en omgeving tonen de nieuwste trends en producten in hun stands.

Carola Mulders van Ondernemersvereniging Nieuwleusen organiseert de beurs samen met Anita Westerman en Yvonne Schutte. De organisatoren zijn heel tevreden over de deelname aan de beurs: ruim 70 bedrijven en verenigingen doen mee. SMON Welzijn organiseert diverse kinderactiviteiten, zoals een bakfestijn, schminken en zelf leuke dingen knutselen. Op het podium worden verschillende optredens en modeshows gegeven. Troubadour Aalt Westerman komt op woensdagmiddag en donderdagavond met zijn ‘varsies’. Verder zijn er modeshows van Haar en Mode Petra en een bruidsmodeshow van Bruidsatelier ’t Voorhuus uit De Wijk. Ze tonen de geheel nieuwe collectie van 2015. De Nederlands kampioene linedancing Jolanda Korpershoek komt optreden en verder zijn er loopclinics, theater, zang en dans.

Drie dagen lang kunnen bezoekers zich de hele middag en avond vermaken met vrienden, familie en kinderen. Lekker komen shoppen, kijken én inspiratie opdoen. Er zijn workshops en demonstraties en men kan een hapje en drankje nuttigen op het horecaplein.

De driedaagse beurs wordt gehouden van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 februari van 14.00 tot 22.00 uur in sporthal De Schakel in Nieuwleusen. De Ondernemersvereniging heeft in De Schakel de beschikking over ongeveer tweeduizend m2 aan expositieruimte en bovendien is er buitenruimte beschikbaar. De kantine van de ‘oude’ sporthal is beschikbaar voor marktkramen voor de verenigingen. Daar komen organisaties zonder winstoogmerk voor in aanmerking.

Informatie over de Beurs Nieuwleusen via tel. 0529-480 000 of mailen naar beurs@ovnieuwleusen.nl of bekijk de website www.beursnieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.