bertus en wim zuukn in dalsn

In de dialectmaand maart treedt cabaretduo Bertus en Wim op in Dalfsen met hun programma Zuuk’n. Ze zoeken op allerlei plaatsen in het Vechtdal naar plaatselijke gebruiken en misbruiken, zowel vroeger, heel vroeger als nu.

Na Oudleusen en Ommen is op 13 maart Dalfsen aan de beurt. Later volgen nog Varsen, Gramsbergen en Hoonhorst. In elke plaats passen Bertus en Wim het programma aan aan de locatie. Het programma bestaat uit een twaalftal eigen liedjes over de streek, die worden aaneengebreid met verhalen van vroeger en nu, waarbij de lach de rode draad is.

In Dalfsen zal de Rechterensedijk zeker niet ontbreken, maar ook het pontje, het aanstaande theater, het geluidskunstwerk en de hondenpoepproblematiek komen zeker aan de orde. Het programma is hoofdzakelijk in het dialect, dus liefhebbers van streekcabaret komen volop aan hun trekken. De netto opbrengst is voor het Hospice in Dalfsen. Kaarten kunnen gereserveerd worden op www.zuukn.jimdo.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.