Home / archiefcentraal / bedankt voor de foto van de week

bedankt voor de foto van de week

Speciaal voor Vechtdal Centraal maakt fotografe Annet Jonker elke week een leuke foto in de regio. Vorige week plaatsen wij deze foto van een oude schuur in Dalfsen waar van Gogh zeker een schilderij van zou maken. De kersverse Nieuwleusenaar Jaap Olthoff vond de foto zo mooi, dat hij er een tekening van maakte en die naar ons mailde. “De foto inspireerde mij tot het maken van bijgaande tekening in zware inkt, nabewerkt met de computer voor het nostalgische effect.” Annet geeft overigens ook fotografiecursussen. Meer informatie op www.annetjonker.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.