Home / archiefcentraal / basiscursus digitale fotografie van dook

basiscursus digitale fotografie van dook

Ook dit jaar geeft Dook van Gils de Basiscursus Digitale Fotografie. De cursus blijkt in een grote behoefte te voorzien, omdat veel mensen een (spiegelreflex)camera aanschaffen, maar de mogelijkheden daarvan niet weten te benutten. Dook van Gils: “Het is nog altijd zo, dat de fotograaf de foto maakt en niet de camera, ook al was die nog zo duur. Door de camera van de automatische stand af te halen, is er zoveel meer mogelijk. Dat wil ik de cursisten graag laten zien.”

Tijdens de cursus van een drie avonden en een ochtend, worden cursisten vertrouwder met de camera en leren ze hoe tegenvallende foto’s te verbeteren zijn. Naast theorie en een stukje techniek komen o.a. portret-, landschaps- en vakantiefotografie aan de orde. Ook wordt aandacht besteed aan compositie, kleurgebruik etc. Leuk en leerzaam zijn de steekwoorden voor de cursus. Het soort camera dat men heeft is niet belangrijk.

De eerste avond is op maandag 2 maart vanaf 19.30 uur bij Wildthout Hotel & Restaurant. Graag vooraf aanmelden; er is nog plaats voor enkele deelnemers.

Opgeven en meer informatie opvragen kan via dookvangils@hotmail.com of 0529 – 451150. Kijk ook op www.dookvangils.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.