asc62 niet opgewassen tegen be quick28

ASC’62 heeft niet kunnen stunten vanmiddag. Het kreeg koploper Be Quick’28 op bezoek en ondanks dat ASC’62 een puike wedstrijd was het over negentig minuten niet opgewassen tegen de bezoekers uit Zwolle. De wedstrijd eindigde in 1-3.

De eerste helft voltrok de wedstrijd zich in een hoog tempo waarbij beide ploegen de aanval zochten. Al in de tweede minuut leek ASC’62 een grote kans te krijgen. De doelman van Be Quick’28 legde aanvaller Matthijs van Gelder echter neer buiten het strafschopgebied waardoor Van Gelder de kans werd ontnomen. Doordat Van Gelder te ver naar de buitenkant werd gedwongen kwam de Be Quick’28- doelman eraf met een gele kaart.

Be Quick’28 was vervolgens de betere ploeg met enkele zeer technisch vaardige spelers waar ASC’62 geen grip op kreeg. ASC’62 probeerde in de tegenaanval er goed uit te komen en kwam op deze wijze tot een grote kans van wederom Van Gelder. Hij kreeg hierbij eigenlijk té veel tijd waardoor de bal uiteindelijk alsnog van zijn voeten kon worden geplukt.

Aan de overkant kreeg Be Quick’28 ook twee prima kansen om de score te openen. Rick Kijk in de Vegt, die eerste doelman Berry Roeberts uitstekend verving, hield zijn doel met een paar prima reddingen echter schoon. De eerste helft werd zodoende niet gescoord en met een 0-0 ruststand zochten beide ploegen de kleedkamer op.

In de tweede helft trok Be Quick’28 de wedstrijd volledig naar zich toe. Kort na rust werd binnen vijf minuten de wedstrijd beslist door twee scherpe aanvallen waarbij de ASC’62-verdediging kapot gespeeld werd. Beide keren was het Bas Buimer (’49 en ’52) die namens Be Quick’28 het eindstation was van een goede aanval.

ASC’62 wist na een uur spelen nog wel de aansluitingstreffer op het scorebord te zetten doordat de ingevallen Rick van Faasen in een drukke situatie voor het doel een voorzet binnen kon tikken. De ruimte die ontstond doordat ASC’62 op jacht ging naar de gelijkmaker resulteerde uiteindelijk in de beslissing.

Een uitstekende counter in de 65e minuut van de bezoekers werd de thuisploeg namelijk fataal. Doelpuntenmaker bij Be Quick’28 was dit keer Sander Aarten. ASC’62 probeerde het nog wel met veel strijd en dit leverde nog een paar hachelijke momenten op voor het doel van Be Quick’28. De bezoekers hadden in de tegenaanval de wedstrijd echter ook al een aantal keer eerder in het slot kunnen gooien.

Al met al een terechte nederlaag voor ASC’62 dat zijn huid wel duur verkocht vanmiddag tegen de sterke koploper in de zaterdag 2e klasse H. ASC’62 blijft hierdoor steken in de middenmoot en zal punten moeten gaan pakken om naar boven te kunnen blijven kijken. Volgende week gaat de ploeg uit Dalfsen op bezoek bij nummer twee FC RDC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.