Home / archiefcentraal / arie slob bezoekt larcom en n36

arie slob bezoekt larcom en n36

De ChristenUnie Overijssel heeft in een motie samen met de SP er aandacht voor gevraagd om beschut werk beter aan te verbinden met de regionale economische agenda in Overijssel. Met het oog daarop vinden zij het van belang om zicht te houden op de ontwikkelingen bij sociale werkvoorzieningsbedrijven.

De N36 tour ging vervolgens naar het knooppunt Beerze, waar wethouder Janssen van de gemeente Hardenberg ter plekke bij de kruising van gedachten wisselde met Slob over deze ongelijkvloerse kruising en de visie van de gemeenten Hardenberg en Ommen op de N36.

Lees ook

ChristenUnie Ommen presenteert verkiezingsprogramma

OMMEN – De ChristenUnie Ommen heeft het verkiezingsprogramma ‘Samen recht doen in Ommen’ gepresenteerd. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.